Thursday, October 26, 2006

Προς Εικονικούς ...Πραιτωριανούς

Καλά, ρε! Τόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σας "δίνουμε" από τα μπλόγκς, μόνο καταγγελίες "δημόσιων προσώπων" δέχεστε; Δηλαδή πρέπει να γίνουμε πουτάνες για να μας πιστέψετε; (συγνώμη κορίτσια) Ρε, ουστ!
Οι άλλοι, οι γενναίοι των μπλογκς δημοσιογράφοι, πού είναι; Γιατί δεν έχουν ξεσηκώσει εφημερίδες και τηλεοράσεις; Μπας και τους βολεύει η καταστροφή του Blogme.gr/Τσιπρόπουλου;
Άντε, πέστε μας και ποιός θίχτηκε, να τον ξαναθίξουμε σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, να μπoύμε σε όλα τα directories του internet, να δείτε παπαροαστυνομοδικαστές της πλάκας πόσα απίδια χωράει ο σάκκος μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Α/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Ή ΟΛΟΙ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ;

12 Comments:

At Thu Oct 26, 11:33:00 PM, Blogger Rodia said...

Χμμ.. να σου πω.. άμα είναι να μάθουν οι εισαγγελείς, κλπ κλπ Δημόσιοι Υπάλληλοι να σερφάρουν στο διαδίκτυο, ε, χαλάλι η ταλαιπωρία του διαχ/στή του blogme.gr..
Το γράφω ελαφρά τη καρδία, που λένε.. φυσικά και τράβηξε πολλά το παληκάρι.. αλλά πάλι το ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ που λέγαν' οι αρχαίοι, βρίσκει εφαρμογή εδώ πέρα, δε νομίζεις;

..τελικά, φίλε μου, βλέπω πόσο "αντι" είναι να μένει κανείς Ελλάδα και να προτιμά τα ελληνικά προϊόντα.. Τι τό'θελε κι αυτός αυτό το "gr"..? Χάθηκε ένα "com" ή ένα "net"..?

:-)ωραίο πανηγύρι, εν όψει της συζήτησης που αρχίζει συμπτωματικά(???) μεθαύριο.. στο Υπουργείο Μεταφορών...

χεχεχε, τρελό, ε

 
At Fri Oct 27, 09:49:00 AM, Blogger diastimata said...

Απαράδεκτο! Μόλις το έμαθα, από blog άλλου, αφού απέφευγα ως τώρα (και θα συνεχίσω) τους διαχειριστές του δικτύου, λόγω θέσης-αντίθεσης.
Πάντως, δεν υπάρχει αυτεπάγγελτη διαδικασία για το συγκεκριμένο «αδίκημα». Είναι αναγκαία η υποβολή μήνυσης -πράγμα που εδώ έγινε, από τον «θιγόμενο», ο οποίος, αν είναι αυτός που υπονοεί ο «διαχειριστής» θίγει, καθημερινά, από την εκπομπή του, όχι μόνον πρόσωπα, αλλά ακόμη και την ελληνική ιστορία.
Όσο για την γνωστή -και απόλυτα κατανοητή- επιμονή σου στο θέμα του διαδρόμου προσγείωσης - απογείωσης, κι εκεί χρειάζεται μήνυση. Από όσο γνωρίζω, ούτε το κόμμα των οικολόγων δεν προχώρησε σε μήνυση, παρά μόνον σε καταγγελίες.
Αλλά και μήνυση να υποβληθεί, έχει θεσπιστεί νόμος (επί ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών έργων, πριν το 2004), ώστε οι εργασίες να προχωρούν παράλληλα με τη δικαστική διαδικασία -για να τελειώσουν το μετρό, ακόμη κι αν έβρισκαν στο διάβα του το ναό του Πλούτωνα. Ουδέν καλόν αμιγές κακού -ειδικά όταν εμπλέκονται μεγάλες κατασκευαστικές, που ανέλαβαν τα έργα με απευθείας ανάθεση «για να προκάμουμε».

 
At Fri Oct 27, 01:03:00 PM, Blogger NinaC said...

Πες τα, μωρό μου, πες τα!

 
At Fri Oct 27, 01:07:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Ασ' τα να πάνε Ροδιά μου...έχεις απόλυτο δίκιο. Μόνο που στην Ελλάδα δίκιο έχουν μόνο τα "δημόσια πρόσωπα" υψηλής ταρίφας.

diastimata, να ξαναπώ ότι σε απόπειρά μου να καταγγείλω, εγκαλέσω, μηνύσω ή όπως θες πες το, η απάντηση ήταν "δεν έχεις έννομο συμφέρον γιατί το έργο δεν επηρεάζει περιουσία σου ή κάτι τις ιδιόκτητό σου"!!

Ντολίνι, έχουμε τόσα να πούμε ρε γαμώ το και δεν μας αφήνουν χρόνο και διάθεση…

 
At Fri Oct 27, 03:56:00 PM, Blogger kaltsovrako said...

Θα την πώ την κακία μου.

Ώρες-ώρες θυμάμαι ένα δημόσιο ξεβράκωμα (κυριολεκτικά) που έγινε άρχές του '90 για άσχετο λόγο με το θέμα μας και σκέφτομαι πως είναι ό,τι πρέπει για κάποιους σαν και τα φασισταριά.

Ξέρω, σκέφτομαι κάπως ακραία αλλά να πάνε να γαμ*θούν, μπας και ησυχάσει ο κόσμος με δαυτους.

 
At Fri Oct 27, 10:30:00 PM, Blogger diastimata said...

Ο επικεφαλής της Οικολογικής Αλληλεγγύης, όμως, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να εγκαλέσει, μηνύσει, καταγγείλλει εγγράφως. Αλλά το μόνο που κάνει είναι να εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος, να κάνει χάπενινγκ μπροστά από τα τσίρκα και να σταματάει την επέκταση του σπιτιού της συγχωρεμένης Γερασιμίδου.
Στο ενεργητικό του το σταμάτημα της οικοπεδοποίησης του Σέιχ Σου, από την εταιρία Κισσός. Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι η οικοπεδοποίηση σταμάτησε από την ίδια την εταιρία, η οποία δεν έβρισκε να πουλήσει στην ξεραΐλα του Αδάμ που έχτισε...

 
At Sat Oct 28, 01:04:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Ρε συ, *γουστάρω* που δεν παρατάς το θέμα του αεροδρομίου!!!
Ημίαιμε, εμείς, πρέπει να πιούμε ένα κρασί παρέα κάποια στιγμή.

 
At Sat Oct 28, 10:35:00 AM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Καλτσόγαυρε, θα 'λεγα ότι "κρυφίως" αυτό θέλουν και από μόνοι τους για να γίνουν ήρωες του ...κώλου. :)

diastimata ο Κισσός είναι στον Χορτιάτη και οικοπεδάκια έχουν πάρει πολλά "δημόσια" πρόσωπα (μέρες που είναι κρύβε λόγια...) της Βορείου Ελλάδος. Αν ρωτήσω (ΑΝ λέω κύριε Εισαγγελέα) μήπως είναι και Δικαστικοί "οικοπεδούχοι", κινδυνεύω να κάνω παρέα του Τσιπρόπουλου;
Τρέμω και στην ιδέα... ο ...Τρεμό πουλος! :)

Mpampakoylakis, πώς να το αφήσω ρε γαμώ το... Γι ΑΥΤΟ ξεκίνησα το μπλόγκινγκ, οι συγγραφολογοτεχνικές και κοινωνικές ευαισθησίες μου καλύπτονται πλήρως από κάτι σαν κι εσένα κι όλη την παρέα στο πλάι της σελίδας, οπότε... συνεχίζω το βιολί μέχρι τελικής πτώσεως.
Είδες, όμως, αν έχεις κουμπάρο μεγαλοεργολάβο, βγαίνεις και δεύτερος στα κουκιά των Νομαρχιακών Θεσσαλονίκης με το νικητήριο ψηφοδέλτιο. Ονόματα δε λέμε γιατί είναι "δημόσια" πρόσωπα... :)

 
At Sat Oct 28, 04:43:00 PM, Blogger Rodia said...

Σιγά την "υψηλή ταρίφα"!
Αλλωστε, από μόνος του πλασσάρεται (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ε) ως "πτωχός βιβλιοπώλης...

 
At Sat Oct 28, 07:21:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

ΠασσιοναριοΡοδιά μου, αν είναι ΑΥΤΟΣ τότε μόνο το ...δίκιο του δε θα βρεί...!! :)

 
At Wed Nov 01, 01:12:00 AM, Blogger Μαύρο πρόβατο said...

Καλησπέρα,
για την περίπτωση του ηλιθίου η κοινή λογική φτάνει και περισσεύει για να πράξει κανείς δίκαια.
Στη γενικότητά του όμως, το νομικό ζήτημα είναι δύσκολο και προς το παρόν πουθενά δεν έχει λυθεί με ικανοποιητικό τρόπο. Η πιό ενδιαφέρουσα κουβέντα που έχω υπόψη μου, κινείται γύρω από την προβληματική του "γκουρού" των νομικών του διαδικτύου, γνωστού και από τα creative commons, Larry Lessig. Λίγα περισσότερα γι'αυτά, στο μαγαζί μου :-)

 
At Mon Sep 01, 11:33:00 PM, Anonymous Anonymous said...

(στην κυρία Ρωρερκάρ)

Όχι-της λύπης δρόμο μη μου ανοίξεις.
Μη θρήνου μού γεννήσεις συ αιτία.
Μη στης απελπισιάς συ τη θητεία-
στο ζωντανό το θάνατο με ρίξεις.

Τ' "όχι" σου το φρικτό μη μου πετάξεις-
δλητηριασμένο στην ψυχή μου βέλος'
καλλίτερα στην ύπαρξή μου τέλος
παρά όντας ζωντανή να τη ρημάξεις.

Καλό είναι TO μαχαίρι όταν σκοτώνει
κι όχι αν αγιάτρευτες πληγές αφήνει'
καλή 'ναι η κατάρα όταν πετρώνει
κι όχι σε δυστυχιάς ειρκτή που κλείνει.

Κάλλιο του Άδη θόρυβο ν’ ακούω
πόρτα παρά ολόκλειστη να κρούω.


Γιώργης Χολιαστός

 

Post a Comment

<< Home