Friday, September 15, 2006

Φθινοπωρινή μελαγχολία;

Τι έγινε ρε παιδιά; Η φθινοπωρινή μελαγχολία είναι που επηρέασε τόσο πολλούς από την παρέα; Σελίδες κλείνουν, το γκρι στα κείμενα περισσεύει, η «θερμοκρασία» πέφτει…
Ακόμα και η Κροτκάγια μας σούφρωσε τα χείλη της, έστω για λίγο (ποιος φταίει να τον σκίσω;), και από τους συνδέσμους μου έκλεισαν το μαγαζί η amelie, ο ΄Αστεγος Αντώνης, η mamani, ο Lykojohn, ενώ ο Alombar 42, ο Μητσκός και ο Λαμπρούκος αγνοούνται ακόμη.
Βεβαίως, αν εξαιρέσει κανείς το οργιώδες καλοκαίρι της Composition Doll και της παρέας της στα Επιδαύρια 2006, πολλοί από εμάς δεν θα χαλαστούμε και πολύ που φεύγει, μια και μάλλον μας ταλαιπώρησε με ανθρώπινα απρόβλεπτα που δεν μας άφησαν να το απολαύσουμε.
Για μένα, τα απρόοπτα αυτά συνεχίζουν να απαιτούν χρόνο που με εμποδίζει να είμαι συνεχώς «παρών» εδώ. Θα σας διαβάζω, όμως, συχνά και θα γαυγίζω που και που για να ξέρετε ότι τους φίλους μου δεν τους ξεχνώ,
Παραμένω για λίγο ακόμα, λοιπόν, σε αναγκαστική «αγρανάπαυση», και, ελπίζοντας ότι κάποιος δικαστικός θα βρεθεί τυχαία στα μέρη μας, θα «ανεβάζω» κάθε εβδομάδα
'ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ΄,ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Α/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ;

8 Comments:

At Sat Sep 16, 03:26:00 AM, Blogger NinaC said...

Σ' αγαπάω! Ακούς?

 
At Sat Sep 16, 10:59:00 AM, Blogger σχολιαστής said...

Ας είναι περαστικά τα προβλήματα Ημίαιμε.

Οσο για το αεροδρόμιο, δε βλέπεις τι γίνεται με τους κουμπάρους, που να προλάβουν και οι καημένοι οι εισαγγελείς.

Η δικαιοσύνη είναι εκλεκτό στήριγμα του συστήματος. Εχει εξοπλιστεί με θαυμαστά χαρακτηριστικά, το σημαντικότερο των οποίων είναι ότι ξέρει να "βγάζει το σκασμό", όταν οι παρανομίες είναι απο τα στελέχη του καπιταλισμού. Δε βλέπεις ότι σκάνδαλα όπως αυτό του γάλατος (αγορά 30 λεπτά απο τον κτηνοτρόφο, πώληση 140 λεπτά στο ράφι) περνάνε στο ντούκου. Τρία δίς τζίρο έχουν οι γαλακτοβιομηχανίες, ποσό αρκετό για να το βουλώνουν αυτοί που θα έπρεπε να μιλάνε.

 
At Sat Sep 16, 11:02:00 AM, Blogger Alkyoni said...

πατ πατ
:*
:)

 
At Sat Sep 16, 12:10:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός ο Αύγουστος ειδικά έφυγε όπως ήρθε: με κούραση στη δουλειά, με άγχος για την εγκυμοσύνη, με τους Ισραηλινούς να βομβαρδίζουν...

Τέσπα, προσπαθώ να πω ότι δεν είσαι ο μόνος που αγανάκτησε με το φετεινό καλοκαίρι. Παρά τα καλά του. Που σχετίζονται άμεσα με τα Επιδαύρια 2006.

Πάντως, πολύ μ' αρέσουν τα σήματα που εκπέμπεις σαν φάρος. Καλά κουράγια κι από δω. :^)

 
At Sat Sep 16, 01:00:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Περσεφονάρα μου ΚΙ ΕΓΩ! Τοοοοοοόοοοοσο κι ακόμα πιο πολύ. :))

Σχολιαστή μου, ναι ρε γαμώ το. Ο κουμπάρος που (δεν)μελέτησε το έργο (επί ΠΑΣΟΚ), καθηγητής Πανεπιστημίου, με το που βγήκε η Ν.Δ. ανέλαβε Πρόεδρος σε ...Θαλάσσιο Οργανισμό εντός του Κόλπου (ή κόλπου...) και, προσφάτως την έκανε και από εκεί για να αναλάβει επικεφαλής ερευνητικού προγράμματος (λεφτά της Ε.Ε.). Και επειδή έχω μπαϊλλλλντίσει (ναι, με χίλια λάμδα) με τους εκάστοτε ΥΠΕΧΩΔΕ, οφείλω να σας αποκαλύψω ότι γνωρίζω γιατί και ο τωρινός είναι κουφός. Γιατί δεν τυφλώνεσαι μόνο... όπως μας τρομάζανε οι ...εξομολογητές στα νιάτα μας. Κουφαίνεσαι κιόλας. :)

Alkyoni, ευχαριστώ. Να τα λέμε συχνά. :)

Μπαμπάκη μας, να 'σαι καλά κι εσύ και η μπαμπάκενα. Στα επόμενα ...Επιδαύρια Μυστήρια θα είμαι ΠΑΡΩΝ ό,τι κι αν γίνει! "Κλείνω" τη σοφίτα από τώρα, αν και δε μας χαλάει και το γρασίδι... :)

 
At Sat Sep 16, 08:15:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Κι εμείς, και είναι όμορφο στην πόλη σου. :)

 
At Sun Sep 17, 12:42:00 AM, Blogger Кроткая said...

Γιατί σούφρωσα καλέ; Όχι, κανείς δεν φταίει, όλα υπό έλεγχο! Μου πεσε βαριά η επιστροφή στην αρχη, αλλά μετα επανόρθωσα με ταξειδάκι αστραπή.

Για να μη σε παραπλανούν, στο επιδαύριο νησί δεν έχει γρασίδι ούτε για δείγμα. Μόνο ένα πάρκινγκ έχει. Σοφίτα, ναι υπάρχει, αλλά την έχει καβατζάρει ο Πασκάλ!

Περαστικά, για όλα και ελπίζω να επανέλθουν άπαντες και άπαντα στην κανονική ροή!

και φιλάκια, σμουτς!!!

(κι ας με λες διεστραμμένη! ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ!)

 
At Mon Sep 18, 03:10:00 PM, Blogger porter said...

Καλή είναι και η αγρανάπαυση πότε πότε. Εγώ λέω τώρα να αρχίσω να "σπέρνω".

 

Post a Comment

<< Home