Saturday, March 31, 2007

ΚΑΡΤΕΛ

Οι καλοί μας δημοσιογράφοι μας μαθαίνουν τόσα χρήσιμα πράγματα...:

Υπάρχει, λένε, καρτέλ ναρκωέμπορων.
Υπάρχει, λένε, καρτέλ πετρελαιάδων, μικρών και μεγάλων.
Υπάρχει, λένε, καρτέλ κρεατέμπορων.
Υπάρχει, λένε, καρτέλ, γαλακτοβιομήχανων.
Υπάρχει, λένε, καρτέλ λαχανέμπορων.

Υπάρχει, όμως, και δεν λένε, καρτέλ τηλεπιχειρηματιών που, με τη συνδρομή των 'δημοσιογράφων' τους, μας ταΐζουν τις ίδιες ειδήσεις, με την ίδια σειρά, τους ίδιους καλεσμένους στα παράθυρα να τσακώνονται σαν Κερκυραίες στα καντούνια, τα ίδια ρεπορτάζ και τους ίδιους μακιγιέρ. Από τις πολλές 'μετεγγραφές' δε, έχει ομογενοποιηθεί και η εικόνα όλων των τηλεσταθμών με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε ποιός είναι πού και τούμπαλιν.

Αυτό το καρτέλ μπορεί να το 'σπάσει' κανείς; Γιατί έχουν 'σπάσει' πια τα νεύρα μας!

Υ.Γ. Μπλογκοσύντροφοι του εξωτερικού, πόσες φορές έχετε δει εκεί έξω τον Γραμματέα του Συλλόγου των Κατώτερων Αστυνομικών 'Υπαλλήλων' (!) Νέας Μάκρης (αντίστοιχο) πρώτη μούρη σε 'παράθυρο' να συζητάει σοβαρά (;!!) για τα προβλήματα της Γαλλικής, Γερμανικής ή Ζαϊρινής κοινωνίας; Ε;


Εκπληκτικό: Ο Τριανταφυλλόπουλος , ο Χατζηνικολάου και ο Αναστασιάδης ΜΑΖΙ (στη ΖΟΥΓΚΛΑ του 'Μάκη')!
Ώρα είναι να κάνουν ρεπορτάζ για την ανήθικη σύμπλευση ΜΕΒΓΑΛ-ΔΕΛΤΑ!!!!!!

43 Comments:

At Sat Mar 31, 02:08:00 PM, Blogger μήτσκος said...

Απάντηση: ποτέ.

Στην τηλεόραση βλέπεις και εδώ (Γερμανία) πολλά σκουπίδια, αλλά ο διαχωρισμός ανάμεσα στο "σοβαρό" και στο "χαβαλέ" είναι πιο σαφής.

Τα δελτία ειδήσεων διαρκούν το πολύ 15 λεπτά και (σε σύγκριση με τα ελληνικά) διακρίνονται από μια πραότητα, μια ψυχραιμία, μια (τουλάχιστο φαινομενική) ουδετερότητα και... έλλειψη παραθύρων.

 
At Sat Mar 31, 02:10:00 PM, Blogger Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Λες «Εκπληκτικό: Ο Τριανταφυλλόπουλος , ο Χατζηνικολάου και ο Αναστασιάδης ΜΑΖΙ (στη ΖΟΥΓΚΛΑ του 'Μάκη')!
Ώρα είναι να κάνουν ρεπορτάζ για την ανήθικη σύμπλευση ΜΕΒΓΑΛ-ΔΕΛΤΑ!!!!!!»

Ναι, βρίστηκαν, ξεσκίστηκαν και πάλι φιλαράκια είναι! Στόχος τους είναι η τηλεθέαση και ο ναρκισισμός τους, όχι οποιαδήποτε αξιοπρέπεια.

 
At Sat Mar 31, 02:45:00 PM, Blogger o kairos said...

Εχει και κοκκινο κουμπι το κουτι καπετανιε.Για να βγεις απ τη ζουγκλα.)))

 
At Sat Mar 31, 02:49:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

ΕΕΕΕιιιιιι!!!! Λίγα για τις Κερκυραίες! Εμείς τουλάχιστον τσακωνόμαστε με στυλ και τραγουδιστά!!! Εγώ δηλαδή όταν βλέπω τη νόνα μου με τη γειτόνισσα πεθαίνω στο γέλιο. Όταν βλέπω τον βαπτισμένο Κολωνακιώτη με το παιδί του λαού, όμως, πατάω αυτό το κόκκινο κουμπί που λέει ο καιρός. Όσο για το αν σπάει... Σπάει... Σαν το κανάτι του Πάσχα στα μέρη μου... Κι από κάποιους εδώ μέσα νομίζω ξεκινά η διαδικασία. Καλημέρα!:)

 
At Sat Mar 31, 03:28:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Μήτσκος, σαν τα χιόνια! Κι ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Μαντρόσκυλος, αυτό κι αν είναι καρτέλ...

Καπταν Γιώργη, κάποια στιγμή θέλω να μάθω και τι γίνεται στον έξω κόσμο. Όποιο κουμπί και να πατήσω, μου δείχνει τα ίδια και τα ίδια.
Αν πατήσω το κόκκινο, δεν θα έχω λόγο να θέλω ν' αλλάξουν τα πράγματα...
Είναι σαν αυτό που λέγαν στους αριστερούς, 'να πας να ζήσεις στη Ρωσσία άμα δε σ' αρέσει'! :)

industrialdaisies, κι εγώ τις αγαπάω τις Κερκυραίες, γι αυτό μού 'ρθαν στο μυαλό πρώτες! :)
Το κόκκινο κουμπί είναι προσωρινή λύση...

 
At Sat Mar 31, 04:18:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

Χμ. Δεν ξέρω, Ημίαιμε, νομίζω αν όλοι το πατάγαμε αντί να την αφήνουμε να παίζει background αντί μουσικής, τότε κάποιο είδος μηνύματος θα έφτανε... Όχι προσωρινώς. Επισταμένως και επιμόνως να το πατάγαμε το ρημάδι! Και ξαναλέω, από εδώ μέσα ξεκινά νομίζω κάποιου είδους ανατροπή. Παναϊά κοντά σου, καλησπέρα μάτια, που θα' λεγε και η νόνα μου!

 
At Sat Mar 31, 04:57:00 PM, Blogger christina said...

Εγώ πάλι, ξαναπέκτησα τηλεόραση μετά από έξι χρόνια και πολύ το χαίρομαι. Δε χάνω το βραδυνο δελτίο του σταρ με τίποτα! Μα πως ζούσα τόσον καιρό χωρίς να ξέρω τι μαλακτική μαλλιών χρησιμοποιεί η Μπιγιονσέ;

 
At Sat Mar 31, 06:32:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

industrialdaisies, αυτή την ανατροπή ψάχνω, το πώς.
Το κόκκινο κουμπί είναι μια λύση. Αλλά για ποιό να το πρωτοπατήσεις;
Να σταματήσω να δίνω γάλα στα παιδιά μου. Να σταματήσω την αγορά λαχανικών. Να σταματήσω την αγορά κρέατος. Να σταματήσω να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να μη μπαίνω στο αστικό που καίει πετρέλαιο, να μην αγοράσω πετρέλαιο για το καλοριφέρ και να κλείσω τους διακόπτες του ηλεκτρικού.
Έτσι θα πολεμήσω τα καρτέλ και τα μονοπώλια;
Ας κλείσω τότε και τη φάρσα της μονοπωλιακής -μονογενούς- πολιτικής στη χώρα μου.
Με μουσική μόνο δεν μπορώ να ζήσω... Μακάρι να μπορούσα.

passer by, αυτές είναι ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ειδήσεις από τις άλλες που μας πλασάρουν σοβαροφανώς... :)

 
At Sat Mar 31, 08:04:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

Προφανώς και δεν γίνεται όλο αυτό, να πάμε πίσω σε εποχές με την κατσίκα έξω από το σπίτι και με πατάτα από το χωράφι του ο καθένας αποκλείεται. Νομίζω όμως ότι είναι το μέτρο που έχουμε χάσει που δίνει αέρα στα πανιά των καρτέλ -παντός είδους. Μπορούμε και χωρίς ντομάτα τον Δεκέμβριο, χωρίς φράουλες τον Αύγουστο, χωρίς αυτοκίνητο για να πάμε στη δουλειά μας, χωρίς αντιβίωση για το παραμικρό κρυολόγημα κλπ. Από τη φύση μου νομίζω είμαι πολύ απαισιόδοξο άτομο, όμως πιστεύω ότι τα ελάχιστα όρια προστασίας του εαυτού μας οφείλουμε να τα χαράξουμε μόνοι μας γιατί κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να μας τα χαρίσει...

 
At Sat Mar 31, 08:48:00 PM, Blogger herinna/ said...

χαχαχαχαχαχα!
την καταβρήκα.

 
At Sat Mar 31, 09:08:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

indust, μαζί σου στα ελάχιστα όρια (που τηρώ κατά δύναμη, γιατί αν σου πω πώς μπορώ να πάω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από εδώ που μένω -ούτε είκοσι χιλιόμετρα- θα καταλάβεις ότι ούτε αυτά φτάνουν!).
Αλλά μιλάμε για λάχανα τον Γενάρη και για ντομάτες τον Αύγουστο...
Και γάλα...όλο τον χρόνο.
Και 'Ειδήσεις', επίσης!
Γιατί η αντικειμενική ενημέρωση είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου και μου το στερούν τα καρτέλ των εργολαβοτηλεϊδιοκτητών και εκδοτών!

 
At Sat Mar 31, 09:09:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

herinna, Ελένη μου, προσπαθώ να πολεμήσω την κατάθλιψη. Έτσι, βόηθα! :)

 
At Sat Mar 31, 09:47:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

Νομίζω ότι για να έχουν φτάσει στο σημείο να μας στερούν βασικά δικαιώματά μας σημαίνει ότι κάπου έχουμε κάνει κι εμείς κάποιο τραγικό λάθος... Δεν θέλω να με δω ως θύμα κι εξάλλου πιστεύω ότι δεν είμαστε παθητικοί αποδέκτες -σχηματίζουμε ένα κύκλο κι επηρεάζουμε αυτό που μας σερβίρουν. Block μέχρι την κατάρρευση; Αποστροφή στην υπερβολή που μας επιβάλλει ο καπιταλισμός και ο υπερκαταναλωτισμός που προωθεί; Δεν ξέρω, πολλά μπορούν να ειπωθούν. Αν όμως αγανακτισμένοι δεν είμαστε εμείς οι δύο ή εκατό ή χίλιοι αλλά πολύ περισσότεροι, γιατί δεν διεκδικούμε; Γιατί απλά γκρινιάζουμε; Γιατί μας βολεύει η θέση του θύματος και του θεατή;

 
At Sat Mar 31, 11:23:00 PM, Blogger o kairos said...

καπετανιε,να παιρνεις εφημεριδες για να μαθαινεις.Καθημερινη για τις ειδησεις και τις αναλυσεις.Βημα για τα καλλιτεχνικα και τα του εξω κοσμου,Εστια για το καθημερινο κυριο αρθρο,Ελευθεροτυπια και Νεα για τους αρθρογραφους,Press Time για τα πορνο.Εισαι πληρης και χωρις ηχορυπανση.

 
At Sun Apr 01, 01:12:00 AM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

indust, πώς;; Με ποιό τρόπο; Μιλάμε για κανονικό καρτέλ και μάκιστα διαπλεκόμενο άμεσα με την πολιτική (όχι ότι και τα άλλα δεν είναι...)

ΚαπτανΓιώργη μη με τσιγκλάς... :)))

 
At Sun Apr 01, 01:15:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Όχι μόνο δεν έχω δεί τους συνδικαλιστές των αστυνομικών εδώ να θάβουν τον επαγγελματισμό και το επάγγελμά τους, όπως κάνουν οι δικοί μας στην Ελλάδα, αλλά τους βλέπω να βγαίνουν θαραραλέοι και να καταδικάζουν τις πράξεις των λιγων σάπιων μήλων όταν αποκαλύπτεται κάποιο σκάνδαλο ή μια παρανομία.

Πριν 2 βδομάδες έγινε ντόρος στο Σικάγο επειδή ένας αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, γρονθοκόπησε την barwoman σε μια ταβέρνα επειδή αυτή αρνήθηκε να συνεχίσει να του σερβίρει ποτά αφού είχε γίνει πίτα. Η φάση καταγράφτηκε την κάμερα ασφαλείας της ταβέρνας και βγήκε στη δημοσιότητα.

Άμεση αντίδραση: ο αρχηγός της Αστυνομίας έπαυσε τον αστυνομικό. Ανακοίνωσε δε την παύση δημοσίως έχοντας στον πλευρό του τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών που δήλωσε πως υποστηρίζει την απόφαση.

Μετά από λίγες μέρες ο (απολυμένος πλέον) αστυνομικός οδηγήθηκε στο δικαστήριο για την πράξη του. Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το δικαστήριο, έδωσε εντολή σε άντρες του να αποκλείσουν την πρόσβαση δημοσιογράφων εμποδίζοντάς τους να παρκάρουν στο χώρο στάθμευσης του δικαστηρίου. Θέλησε έτσι να προστατέψει τον (απολυμένο) αστυνομικό από τις κάμερες και τη δημοσιότητα. Οι δημοσιογράφοι δεν ψάρωσαν, πάρκαραν στο δρόμο, και κάναν τη δουλειά τους (μαγνητοσκοπώντας και τον αποκλεισμό του χώρου στάθμευσης από τα περιπολικά). Όταν γύρισαν στα αυτοκίνητά τους βρήκαν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα (ενώ δεν υπήρχαν περιορισμοί στον συγκεκριμένο δρόμο).

Την άλλη μέρα ο διοικητής του τμήματος (που έφερε βαθμό αστυνόμου Α') υποβιβάστηκε σε αρχιφύλακα. Ο υποβιβασμός ανακοινώθηκε δημοσίως πάλι από τον αρχηγό της αστυνομίας του Σικάγο, με τους προέδρους των συνδικαλιστικών οργάνων αστυνομικών και αξιωματικών να δηλώνουν πλήρη στήριξη της απόφασης και να καταδικάζουν τον συνάδελφό τους.

Δυστυχώς όμως εδώ οι αστυνομικοί είναι επαγγελματίες. Στην Ελλάδα έχουμε λειτουργούς, τρομάρα μας.

 
At Sun Apr 01, 08:46:00 AM, Blogger So_Far said...

Master & Commander, αηδία και μπόχα, πολύ μπόχα. Από όπου και να το πιάσει κανείς το πράγμα, απλά δεν ξέρει πού να σταθεί.
Και από την άλλη 'εκείνοι' όλοι που συμμετέχουν στο χορό, να έχουν αυτή την άνεση, την καταπληκτική άνεση για να μας πείσουν ότι έτσι και καλώς έχουν τα πράγματα...
Έμαθα για την εκπομπή του Μάκη - δεν την είδα λόγω δουλειάς - και νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.
Α, ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ ξεχάστηκα ! Σήμερα γιορτάζουν οι ψεύτες, ας μην το ξεχνάμε....

 
At Sun Apr 01, 10:41:00 AM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Λ ηρ, αυτό εννοούσα, δυστυχώς.
Χθες, τους τέλειωσαν οι 'θεσμικοί' και έβγαλαν στα παράθυρα έναν 'διμοιρίτη' των ΜΑΤ (!) με γραβατούλα και κουστουμάκι για να μιλήσει εκ μέρους της ΕΛΑΣ. Σε λίγι θα βγάλουν και τα λαμπραντόρ της Δίωξης Ναρκωτικών να γαυγίζουν στα παράθυρα!

So far, να μας ζήσουν, να τους χαιρόμαστε....! :)

 
At Sun Apr 01, 10:44:00 AM, Blogger Lion said...

Ντεν εχει τελεοραση Καπιτανο, ντεν γκζερει τιποτα. ;-)

Επιβεβαιωνω τα στοιχεια περι Γερμανιας που δινει ο μητσκος στο 1ο σχολιο.
Συμφωνω με ολα τα σχολια-απαντησεις σου Ημιαιμε. Το "αν δεν σ' αρεσει να το κλεισεις" δεν ειναι λυση.

Αν χρειαζεσαι καταθλιψη και απαισιοδοξια γι' αυτην την χωρα, εχω να σου δωσω μπολικη. :-(
Ευτυχως που ξεκιναει το καλοκαιρακι - θα ξανοιχτω με το πλοιο και θα ξεχασω τα παντα.

 
At Sun Apr 01, 10:59:00 AM, Blogger Φωτούλα Τζιώντζου said...

Δεν ξέρω αλλά για εμένα το χειρότερο καρτελ είναι αυτό των ψηφοφόρων, των τηλεθεατών, των καταναλωτών, των φιλήσυχων και νομοταγών κ.λ.π. Και εγώ μέσα σε αυτούς.
Καλό σας μήνα

 
At Sun Apr 01, 11:36:00 AM, Blogger Μαύρο πρόβατο said...

Χαχαχαχαχαχαχαχχ.....
τι να πω... Πριν από δύο καλοκαίρια ήταν που είχαν βρει μια φωτογραφία του άτυχου κύπριου συνοδού στο αεροπλάνο της 'Ηλιος', την είχαν κόψει σα φιγούρα του καραγκιόζη και την είχαν κολλήσει σε ένα φόντο οργάνων πτήσης και βάζανε και "δραματική" μουσική υπόκρουση; Και λέγανε τα ίδια επί 15 μέρες, τα περισσότερα κανάλια;
Πέρυσι το καλοκαίρι δεν αναγγέλλαν όλοι σχεδόν, κάθε βράδυ, για βδομάδες, "συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Άλεξ"; Χωρίς να υπάρχει ίχνος νέου;
Το καλοκαίρι δεν ήταν πάλι που δε φιλοτιμήθηκε ποτέ κανένα, σε κανένα δελτίο, να φτιάξει ένα ρημαδοχάρτη να δείξει πού διάολο προελαύνουν οι ισραηλινές δυνάμεις στο Λίβανο, πού βομβαρδίσανε;;
Απ'ό,τι γράφεις σύντροφε, δε μεταμορφώνονται το χειμώνα τα κανάλια - το αντίθετο!
Έχουμε κι εδώ στη Γαλλία προβλήματα. Όποτε πχ συμβαίνει κάποιο κακό, κάτι αρνητικό που θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα της χώρας, αντιμετωπίζεται στην αρχή ως κρατικό μυστικό και μετά με το γάντι. Είχε περάσει μήνας από όταν απαγορεύτηκε η κατανάλωση στρειδιών της Αρκασόν λόγω τοξινών, όταν πρωτοέκαναν ρεπορτάζ τα κανάλια. (Ε, δε φαντάζομαι οτι ο... Κακαουνάκης δεν θα είχε βγάλει αμέσως ένα αντίστοιχο θέμα; Επιθεώρηση θα το είχαμε κάνει!)

Η μεγάλη διαφορά είναι οτι έχοντας δει εδώ ένα δελτίο των βασικών καναλιών, έχεις πάρει μια ιδέα για το τι γίνεται στον κόσμο, με τεκμηρίωση, σοβαρότητα, κάλυψη με καλής ποιότητας "φρέσκια" εικόνα.

Φοβάμαι οτι δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς εύκολα από το καρτέλ. Αντε για τα διεθνή υπάρχει το ίντερνετ, το Μπιμπισί, η Ράι... Για τα "ενταύθα" τι να κάνεις; Να κάνεις σα να μην υπάρχει η τιβί και να περιοριστείς στις εφημερίδες;


Καλή Ανάσταση!!!

 
At Sun Apr 01, 12:52:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Καλή Ανάσταση σε ΟΛΟΥΣ!
(και σε όσους/ες περνούν δύσκολες μέρες)

Μαυροπρόβατε, το εξωφρενικό δεν περιορίζεται στην ποιότητα της πληροφόρησης. Είναι και ότι ΟΛΟΙ οι Τηλεσταθμοί, σε μεγάλο ποσοστό και των κρατικών συμπεριλαμβανόμενων, παίζουν τα ΙΔΙΑ θέματα, με την ΙΔΙΑ σειρά προτεραιότητας, με τα ΙΔΙΑ χαζορεπορτάζ (συνήθως των τζάμπα εργαζόμενων 'μαθητών' των τηλεδημοσιογραφικών σχολών) και με τα ίδια επίθετα (εκπληκτικό, απίστευτο, τρομερό, ανεπανάληπτο, φρικτό κλπ). Αυτό, λέω εγώ τώρα, δεν είναι ΚΑΡΤΕΛ; :)
Κατά τα άλλα, ας είναι καλά το διαδίκτυο, όντως!

Νερίνα μου, αυτοί δεν είναι καρτέλ. Είμαστε το κοπάδι που ανέβασε ο Καιρός στο τελευταίο ποστ του.

Δρακολέοντα, κι εγώ περιμένω πώς και πώς... :)

 
At Sun Apr 01, 02:00:00 PM, Blogger σχολιαστής said...

"Αλλά μιλάμε για λάχανα τον Γενάρη και για ντομάτες τον Αύγουστο..."

Δυστυχώς το πράγμα έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο. Η τελική τιμή δεν έχει σχέση με την εποχικότητα. Τη διαμορφώνουν κατά βούληση.

Για παράδειγμα, τα μήλα τα παίρνουν με 20 έως 30 λεπτά από τον παραγωγό, και η τιμή πώλησης διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στο 1.5 ευρώ.

Αν σκεφτείς ότι απο τα 20 λεπτά που θα πάρει, το καθαρό κέρδος είναι γύρω στα 5 λεπτά, δεν έχεις παρά να υπολογίσεις πόσες φορές χωράει το 5 στο 150, 30 φορές.

Επίσης ο ΦΠΑ που εισπράτει ο Αλογοσκούφης, είναι μεγαλύτερος απο το καθαρό κέρδος του παραγωγού. Μιλάμε για ληστεία μετά φόνου.

Τους αγρότες τους έχουν ξεπατώσει. Να δούμε τι θα τους κάνουμε στις πόλεις, άνεργους και πεινασμένους. Αν κάποιος απο τους φίλους συνσχολιαστές θέλει κι άλλα παραδείγματα, θα γράψω.

Το μεγαλύτερο καρτέλ είναι αυτό των χορτάτων και βολεμένων. Να δούμε που θα μας βγάλει η αδιαφορία και η πλήρης έλλειψη συμπαράστασης, σ' αυτούς που δεν μπορούν μόνοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

 
At Sun Apr 01, 02:49:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Πέρι ΜΑΤ


Χρήστος Μπρατάκος, "ΜΑΤ. Οι κρανοφόροι" (Αθήνα 1984, εκδ. Αιγόκερως). Αυτοβιογραφική αφήγηση ενός ΜΑΤατζή της Μεταπολίτευσης, που εγκατέλειψε την υπηρεσία μετά τη σφαγή του "Πολυτεχνείου" του 1980

Ο άνθρωπος που δημιούργησε τα ΜΑΤ


Γιατί η λέξη "καρτέλ" μου φέρνει στο μυαλό τον..Εσκομπάρ της Κολομβίας;

Η αγορά είναι αγοραία.Έχει και τους 5 Ντ**τζήδες της, όπως είπε ο Κωστάκης ο Σεμνός και Ταπεινός ο Β' στον Μπαιρακτάρη


Άσπρος Λύκος

 
At Sun Apr 01, 05:04:00 PM, Blogger Derek said...

ούτε εντώ (Φινλανδία) έχει τηλεόραση!

όπως και στην Ελλάδα άλλωστε δεν καταλαβαίνω την γλώσσα οπότε γιατί να παιδεύομαι?

 
At Sun Apr 01, 07:37:00 PM, Blogger Μαύρος Γάτος said...

Τους είδα κι εγώ... εμετός

 
At Sun Apr 01, 08:06:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Να σε πω Ημίαιμέ μου, χίλιες φορές να βγαίνουν τα λαμπραντόρ να μιλάνε στην τηλεόραση. Είναι συμπαθέστατα, πανέξυπνα, φωτογενή, και ο λόγος τους πάντοτε ... κυνικός!

 
At Sun Apr 01, 10:19:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Σχολιαστή, δεν έχεις άδικο αλλά, για το καρτέλ της Τηλετύφλωσης λέω...
Που πουλάει 'αποκαλύπτοντας' τα καρτέλ των άλλων! :)

Ασπρόλυκε, καταλυτικός as ever!

Μαυρόγατε, εγώ δεν άντεξα! Πάτησα το 'κόκκινο' που λέει ο Καιρός! :)

derek, τυχεράκια! :)

Λ ηρ, και ...γαυγίζουν και καλύτερα από όλες τις σκυλούδες που παρελαύνουν στις τηλεπασαρέλες!

 
At Sun Apr 01, 11:21:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

Η λύση νομίζω είναι παιδεία. Αυτή που απειτεί παίδεμα και συνέχεια και πρωτοβουλία και άλλα πολλά. Αν αυξηθεί ο αριθμός των εχόντων αυτή μπορεί κάτι να πάει καλύτερα. Να δηλώσουμε ότι δεν ψαρώνουμε ρε!, δεν μας τυφλώνουν ούτε τα φλας ούτε τα λαμέ των νταβατζήδων. Θα νικήσουμε το φόβο στον οποίο όλα αυτά στηρίζονται. Ξέρω, όνειρο θερινής (ανοιξιάτικης και εν γένει, full season) νυκτός. Αλλά δεν χάνουμε να δοκιμάσουμε, ε;

 
At Sun Apr 01, 11:22:00 PM, Blogger industrialdaisies said...

"απαιτεί" εννοούσα κι όχι "απειτεί"...Ντροπή μου...

 
At Mon Apr 02, 10:17:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Κατάπτυστο και παραπλανητικά τα ρεπορτάζ τους
Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που ομιλούν στα κανάλια;
Τους αναγνωρίζει κάποια οργάνωση, ή συλογικοτητα ή έστω κάποια ομάδα ;
Eίναι Imitation Προσκεκλημένοι. Αντιθέτως παρόλο που είμαι original αρχηγός κομμμουνιστικής ομάδας και ουδέποτε εκλήθην να παρουσιάσω τις θέσεις της ομάδος και των οργανώσεων που εκπροσωπώ.

Ηγούμαι των οργανώσεων,
Εθνικό Αναρχό-Κομμουνιστικό Μέτωπο,
Σύνδεσμος Αναρχο-Κομμουνιστών φίλαθλων στις Κουκουβάωνες,
Οργάνωση Τροτσκιστών ξυλοκόπων Αλεξανδρούπολης
Κομμουνιστικός Ιστιοπλοϊκός όμιλος Έδεσσας.

Τυγχάνω δε της αναγνώρισης από τις εξής ομάδες και οργανώσεις :
Αναρχική Αδελφότητα Θεολόγων "Ο Άγιος Θεράπωντας" και της
συν-ομοσπονδίας Αναρχο-Kομμουνιστικών ομάδων Ανατολικής Πελοποννήσου και Σπετσών.

Οι δε δραστηριότητες μου επεκτείνονται στο εξωτερικό
Είμαι μέλος στο Παγκόσμιο Φόρουμ Τροτσκιστών Επιχειρηματιών στο Νταβός της Ελβετίας
Συμμετέχω στη Green Peace χρηματοδοτώντας το Παγκόσμιο Ταμείο για τη σωτήρια της Σαρδέλας-Σαρδέλας.
Γιατί λοιπόν κύριοι δημοσιογράφοι δεν εκκάλεσατε εμέ αφού είμαι τόσο γνωστός και επώνυμος ;;

Σύντομα θα διαβάσετε συνέντευξη μου σε γνωστό περιοδικό όπου θα αναλύω τις απόψεις μου για το
Life Style και το Life Stalin,
την διαρρύθμιση ενός Επιχειρηματικού Κομμουνιστικού Γραφείου με βάση το Φενκ-Σούι
την επίδραση του Τζακούζι στην Ιδεολογική Πάλη των Τάξεων.
Επιπρόσθετα θα προτείνω ιδέες και λύσεις για γρήγορο αδυνάτισμα με βάση το Κινέζικο Τρόπο Διατροφής

Άσπρος Λύκος

 
At Mon Apr 02, 10:50:00 AM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

"Επιπρόσθετα θα προτείνω ιδέες και λύσεις για γρήγορο αδυνάτισμα με βάση το Κινέζικο Τρόπο Διατροφής"

και με βάση τον οθωμανικό τρόπο συνεύρεσης! Μη ξεχνάμε και τις ...ρίζες μας!!! :))))



Σήμερα χρειάζεται ΟΛΟΙ να χαμογελάμε και να σκεφτόμαστε θετικά. Μια φίλη το έχει πολύ ανάγκη αυτό.

 
At Mon Apr 02, 11:11:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Υγιεινή Δια(σ)τροφή όπως είναι ο τίτλος από το γνωστό βιβλίο του Τζιμάκου!

Είναι τόσο μα τόσο γελοίοι οι Τραγκαουνάκηδες- ΘεμοΜάκηδες και πρώην Πρίγκηπες της Κάντζας που μόνο γέλια προκαλούν με αυτούς που προσ(κ)αλούν.
Επιπρόσθετα ο Μάκης "κολλά" σε αυτό που είχαμε σχολιάσει στο προηγούμενο post για τα χρόνια πολλά με αφορμή τα του Πάγκαλου(δεν είναι της παρούσης στιγμής).

Αν είναι θέμα υγείας μεταβίβασε στην κοπελιά τα περαστικά εκ μέρους μου.

Τις δύσκολες στιγμές
"ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΛΟΥΚ ΟΝ ΤΗΕ ΒΡΑΙΤ ΣΙΤΕ ΟΦ ΛΑΙΦ"
όπως λένε και οι Μόντυ Πάιθονς

Άσπρος Λύκος

 
At Mon Apr 02, 12:37:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Σαν χρηματοδότης της Green Peace για την σωτηρία της Σαρδέλας - Σαρδέλας διακατέχομαι από Mega Συγκίνηση!!
Ένα εκλεκτό μέλος της Green Peace
ο Ιρλανδός Τραγουδοποιός του “Sunday bloody Sunday”
αναγορεύτηκε πρίν λίγες μέρες σε Ιππότη της Αυτού Αθλιότης!!

Bono is Knighted

Τελικά η ξεφτύλα είναι διεθνές φαινόμενο.Απλά λόγω μεσογειακού κλιματος ευδοκιμεί ποιο εύκολα
εν Ελλάδιστάν!

Άσπρος Λύκος

 
At Mon Apr 02, 02:01:00 PM, Blogger Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Νόμισα ότι είδα κάτι για τα λαμπρά λαμπραντόρ αλλά τελικά δεν θέλατε να τα προβάλλουτε, συγκρίνοντάς τα με τους ΘεμοΜάκηΝικολάου-λάου...

 
At Mon Apr 02, 02:56:00 PM, Blogger σχολιαστής said...

Ημίαιμε, επειδή φάνηκε ότι ήμουν εκτός θέματος, αυτό που ήθελα να πώ είναι, ότι είτε το λέει ο Τραγκαουνάκης είτε όχι, τα καρτέλ υπάρχουν. Η λύση για τα νεύρα μας είναι να αλλάζουμε κανάλι ή να κλείνουμε το χαζοκούτι. Η λύση για την αντιμετώπιση των ίδιων των καρτέλ ποιά είναι;

 
At Mon Apr 02, 04:23:00 PM, Blogger diplomate said...

Καρτέλ από το γάλα μέχρι τις μυστικές υπηρεσίες.

http://greekdiplomacy.blogspot.com/

 
At Mon Apr 02, 05:27:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Σχολιαστή, όχι, μέσα στο θέμα έισαι και ήσουν, και αυτός είναι ακριβώς και ο προβληματισμός μου. Τι κάνουμε; Σ' αυτό που λέω εγώ 'καρτέλ της Τηλετύφλας' όλοι λέμε 'πάτα το κουμπί'. Είναι λύση; Το πατάμε. Και τι έγινε; Ίδρωσε το αυτί τους; Αλλά γιατί γι αυτό το καρτέλ που είναι αυταπόδεικτο καθημερινά δεν επεμβαίνει η επιτροπή ανταγωνισμού; Η 'ενημέρωση' δεν είναι 'προϊόν';

Όσο για τα άλλα καρτέλ, τι έγινε που κόψαμε το κρέας από τις τρελλές αγελάδες; Τρέλλαναν και τα πρόβατα, μετά που τα κόψαμε τρέλλαναν και τα κοτόπουλα, μετά βρήκαν βαριά μέταλλα στα χόρτα και στα ψάρια και τώρα τα τρώμε ΟΛΑ γιατί έχουν τον ...ίδιο βαθμό -όχι θρεπτικότητας αλλά- επικινδυνότητας.

Ψάχνομαι φίλτατε! Δεν έχω πια άποψη! :)

 
At Mon Apr 02, 05:34:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Ασπρόλυκε, δεν πάνε να #$@%^ούν οι κοκκινόκωλοι...
Εδώ, πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ των Τζάκσον Φάιβ με τους αδερφούς Διονυσίου....! :)
Καρτέλ και στο λαϊκό τραγούδι. Και μάλιστα οικογενειακό!!! :)

diplomate, θα το διαβάσω. :)

Μαντρόσκυλε, γουβ, γουβ, άκουσες σκύλο και μπήκες;!!! :)))))

 
At Mon Apr 02, 05:41:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Η λογική στα ΜΜΕ είναι απλή
Η εφημερίδα στοιχίζει 5 ευρώ
αλλά φέρνει κρατικές "δουλειές" 100 ευρώ Σύνολο 95 + κύρος

Το internet και τα blogs ως εναλλακτικού μέσου ενημέρωσης και πίεσης
θεωρώ ότι είναι ελπιδοφόρα απέναντι στις "ακριβές" συχνότητες των φτηνών καρτέλοΜΜΕδων "κίτρινου Τύπου"

Άσπρος Λύκος

 
At Mon Apr 02, 05:51:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Σωστά. Καταγράφτηκε ως μια, απολύτως, ρεαλιστική λύση. Ελπιδοφόρα.

 
At Mon Apr 02, 09:58:00 PM, Blogger dodo said...

Οι ανεξάρτητες φωνές και η απ' ευθείας επικοινωνία, δίχως μεσάζοντες, πληθαίνουν εκπληκτικά χάρις στο διαδίκτυο.
Εκεί θα γίνουν οι επόμενες προσπάθειες χειραγώγησης...

 
At Mon Apr 02, 10:39:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Ήδη γίνονται...
Και ήδη κάποιοι δοκιμάζουν, μου φαίνεται, τον βαθμό ελέγχου της μαζικής αντίδρασης των μπλόγκερς σε συγκεκριμένες αφορμές...
Προσοχή, λοιπόν, και στις 'μαζικές' αντιδράσεις μας. Ας στηρίξουμε πρώτα την ελευθερία της ατομικότητάς μας στη νέα αυτή κοινωνία.

 

Post a Comment

<< Home