Tuesday, April 11, 2006

Και όμως ΚΙΝΕΙΤΑΙ!


Νέο δημοσίευμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -11/4/06- για την ανάγκη μετεγκατάστασης του Α/Δρομίου. Προτείνεται μάλιστα η θέση Κλειδί (ομώνυμη κωμόπολη δυτικά της Θεσσαλονίκης).
Το άρθρο υπογράφει ο δημοσιογράφος Φώτης ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΡΗΣ και φαίνεται αρκετά ενημερωμένος για τα τεχνικοοικιονομικά στοιχεία που επιβάλλουν την μετεγκατάσταση του Α/Δ. Περιέχεται δε και η άποψη της βουλευτίνας Χρύσας Αράπογλου, που έχει σαφώς καλύτερη ενημέρωση και προσωπική άποψη ως ιστιοπλόος ανοιχτής θάλασσας (με καλή γνώση του Θερμαϊκού) τόσο για τα τεχνικοικονομικά, όσο και για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις για τις οποίες χαρακτηριστικά λέει: "Όλα τα στοιχεία, που έχω στα χέρια μου, αποδεικνύουν ότι θα δημιουργηθεί τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Ζήτησα επίσημα στοιχεία που να αναιρούν αυτή την άποψη και δεν μου δόθηκαν".
Τα ίδια, για να μη βάζουμε ΟΛΟΥΣ στο ίδιο τσουβάλι, έλεγε η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και επί ΠΑΣΟΚ ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Και, προς τιμή της, δεν "τσιρίζει", όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί της αντιπολιτευτικά τώρα, αλλά διακριτικά ξανακαταθέτει τις απόψεις της.
Στο άρθρο περιλαμβάνεται και μιά αντίθετη άποψη.
"Η μετεγκατάσταση του αεροδρομίου χρειάζεται δεκαπέντε με είκοσι χρόνια. Εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα σταματήσει το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη." Ποιός τα λέει αυτά; Ο Πρόσδρος Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης. Έχει τη σημασία του...

Labels:

8 Comments:

At Tue Apr 11, 11:22:00 PM, Blogger NinaC said...

Διαβάζω στον τίτλο: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Μεταξύ ποίων? Απόψεις σαν τη δική σου και του Πάνου από ποιούς εκφράζονται? Μήπως είναι στιγμή για πιο οργανωμένες και μαζικές κινήσεις?

Κατά τα άλλα, εξακολουθώ να αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένη...

 
At Tue Apr 11, 11:27:00 PM, Blogger Кроткая said...

egw lew pws einai wra na drasoume loipon!!!

cd, tha tin xeplunoume tin prosvoli, suntomws!

 
At Tue Apr 11, 11:37:00 PM, Blogger Κωστής Γκορτζής said...

Να σου πώ, και να μην άνοιξε ακόμη (απ' ό,τι κατάλαβα ο δημοσιογράφος "προσπαθεί" ν' ανοίξει διάλογο) κάτι πάει ν' αρχίσει. Βοηθάει και το "σπρώξιμο" που κανω/ουμε στις εφημερίδες με γράμματα (εγώ τα στέλνω με ονοματεπώνυμο και τίτλο) και ...οψόμεθα!

Ακόμη μια φορά να το πείς, έρχομαι στη χαμουτζούπολη που ορκίστηκα να μη ξαναπατήσω το πόδι μου και ...φρόντισε να λείπεις! Μεσσαλίνα!

 
At Wed Apr 12, 12:49:00 AM, Blogger άστεγος said...

Ημίαιμε, ως φύσει αισιόδοξος, που είμαι,ωλέπω φως στο τούνελ. Λες καμιά φορά ότι η κοινωνία των πολιτών κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, βλέπουμε όμως ότι στο θέμα του αεροδρομίου κάτι πάει να καταφέρει σιγά σιγά. Καλή συνέχεια και συνεχίστε τον αγώνα!Είμαστε μαζί σας!

 
At Wed Apr 12, 01:08:00 AM, Blogger Кроткая said...

gia na prosexoume ta logia mas ligaki gia to Xamoutzoupoli, i opoia KAI metro exei KAI aerodromio KAI proastiako KAI einai kai prwtevousa... mono upothalassia den exoume akoma!

ante bravo!

 
At Wed Apr 12, 02:49:00 AM, Anonymous Anonymous said...

τι θα γίνει με τη ΔΡΑΣΗ για την οποία μιλούσαμε τις προάλλες? αν αρχίζαμε με ένα νέο βλογ για να πέσουν ιδέες και ενημέρωση... μέσω των comment δε γίνεται δουλειά....

 
At Wed Apr 12, 09:43:00 AM, Blogger Λαμπρούκος said...

Ρε τον αχώνευτο το Ζουράρι. Λύσσαξε να με κάνει να τον συμπαθήσω...

 
At Tue Mar 06, 08:30:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Lakeland driveway paving Almost free drug store Jumptoyourcity com valtrex denmark boating supplies Lexus france

 

Post a Comment

<< Home